Select Page

Uspeh Žana in Lane

15.5. 2021 je v Kopru potekalo Ekipno prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U16. Žan je v solo teku zmagal na 1000 m ter z rezultatom 2:41,00 za skoraj 10 sekund popravil svoj osebni rekord.  Lana, ki je na tem tekmovanju nastopila z dve leti starejšimi vrstnicami pa je zmagala v svoji skupini teka na 300 m z osebnim rekordom 45,35 ter skupno osvojila 19.mesto.

Ozaveščanje o varnosti kolesarjev

Teden od 17. do 30. maja je namenjen ozaveščanju o varnosti kolesarjev. Vse učenke in učence, ki se vozite s kolesom želimo spomniti, da je pomlad pravi čas za preverjanje tehnične brezhibnosti kolesa. Ne pozabite niti na obvezno opremo – čelado, saj bistre glave vedno varuje čelada!

Želimo vam veliko varno in srečno prevoženih kilometrov s kolesi!

Letovanja ZPM Maribor

Obveščamo vas, da v ponedeljek, 3. maja 2021,  ZPM prične sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijavnici sta objavljeni na njihovi spletni strani in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.

Če želite uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, morate ob prijavnici poslati tudi ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku), skladno z navodili občin, kjer imate stalno bivališče.

Seznam načina oddaje prijavnic z dokazili za obračun subvencioniranja po posameznih občinah je objavljen na njihovi spletni strani.

 

Povabilo na spomladansko čistilno akcijo

Mestna občina Maribor bo v sodelovanju z Javnim holdingom Maribor to soboto izvedla še drugi del spomladanske čistilne akcije Moji odpadki, moja skrb. Akcijo izvajajo v okviru pobude Izboljšajmo Maribor, s ciljem, da ob čiščenju okolja tudi ozaveščajo o ravnanju z odpadki in zvišujejo raven odgovornosti za odpadke, ki jih ustvarimo.

Prvi del akcije je bil uspešno izveden minulo soboto na desnem bregu Drave, drugi del pa bo v soboto, 24. aprila na levem bregu reke Drave.

Več o akciji si lahko preberete na spletni strani www.maribor.si ter na Facebook strani in Instagram profilu MO Maribor.

VABILO

Spoštovani starši !

Da postane internet vir znanja in zabave, ga moramo uporabljati varno in odgovorno. Zato vas vabimo, da se udeležite roditeljskega sestanka, ki bo v četrtek, 11. 3. 2021 ob 16. 30 za starše otrok od 1. – 5. razreda, za starše otrok od 6. – 9. razreda pa ob 18.uri.  Naslov predavanja je  VARNA RABA INTERNETA. Sestanka se udeležite na spletni povezavi, ki vam jo bodo posredovali razredniki.

Lepo vas pozdravljamo!

Ravnateljica, Melita Bizjak Radeljič.

Obvestilo

Vse učenke in učence ter njihove starše oz. skrbnike obveščamo, da se bo pouk na daljavo izvajal tudi v naslednjem tednu, od 18.1.2021 do 22.1.2021.

Vlada RS je sprejela sklep o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Želimo vam uspešno delo na daljavo še naprej!

Obvestilo

Vsem učenkam in učencem ter njihovim staršem in skrbnikom sporočamo, da je Vlada RS zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov. Za vzgojno-izobraževalne zavode še naprej velja prepoved zbiranja ljudi, zato bo naše delo še naprej potekalo na daljavo.

Potrudimo se z upoštevanjem omejitev, da se bomo lahko čim prej videli v šoli!

Kolektiv OŠ Leona Štuklja Maribor

Maribor, 11.12.2020

Virtualna predstavitev šole v Rogaški Slatini

Pozdravljeni devetošolci!

Čeprav vsi delamo od doma in ne vemo, kako bodo potekali informativni dnevi na srednjih šolah, so se nekatere šole odločile, da se vam predstavijo virtualno. Med njimi je tudi Šolski center Rogaška Slatina.

Ker poleg programa gimnazije, razpisujejo tudi programe , ki jih izvajajo edini v Sloveniji, vam priporočam ogled. Ti programi so tehnik optik, tehnik steklarstva,  program steklar.

Pa še povezava do video predstavitve: https://meet.google.com/kij-akvb-jmq, ki bo v četrtek 10. 12. 2020 ob 16. 30.

Vljudno vabljeni !

Accessibility