Select Page

Uspeh naših učenk v karateju

V soboto, 11.11. 2023, je v Vuzenici potekal 5. odprti S.K.I.F. mednarodni karate turnir šolskih pasov. Neža Hrast in Katarina Arih sta se na turnirju odlično odrezali. V katah posamično sta v svoji kategoriji dosegli prvo in drugo mesto, v katah ekipno pa tretje mesto.

Prav tako je v soboto, 11.11.2023, v Slovenskih Konjicah potekalo državno prvenstvo. Učenka 9.A razreda, Neli Mršić, je v kategoriji kadetinj v katah osvojila 3. mesto.

Čestitamo!

Obisk v varstveno delovnem centru Sonček

V sredo smo se z učenci 3.-5. razreda odpravili na obisk v varstveno delovni center Sonček. Tam so nam povedali in pokazali kaj vse počnejo, z njimi smo se podružili in skupaj ustvarjali buče. Bilo je super in še jih bomo obiskali!

Nastop naših učenk na ljubljanskem maratonu

V nedeljo, 27. 10. 2023 je v Ljubljani potekal 27. Ljubljanski maraton, v sklopu katerega je bil izveden tudi tek za učenke in učence osnovnih šol. Pomerili so se v različnih kategorijah na različnih razdaljah. Osnovno šolo Leona Štuklja Maribor sta zastopali dve tekmovalki in sicer Elena in Katrina Kržan. Elena je v kategoriji deklet letnik 2012, kjer je nastopilo 310 tekačic osvojila odlično 24. mesto. Čestitke!

Uspeh na turnirju v Domžalah

V soboto,  14. 10. 2023, je v Domžalah potekal 15odprti SKIF SLO  KarateDo turnir. Na turnirju so sodelovali udeleženci iz Slovenije, Italije, Romunije in Češke. Turnirja sta se udeležili tudi dve učenki naše šole, Neža Hrast in Katarina Arih iz 2. b razreda. Bili sta zelo uspešni in v svoji kategoriji dosegli 2. in 3. mesto. Čestitamo.

Utrinki iz praznovanja 40. obletnice

🎉 Praznovanje 40. obletnice naše šole – Nepozabno doživetje! 🎉

V minulih dneh smo praznovali izjemno pomembno prelomnico – 40. obletnico naše šole! Občutek ponosa in veselja se ne da opisati, saj smo skupaj ustvarili nepozaben dan.

Kulturni program, ki smo ga pripravili, je bil čaroben in nam je omogočil, da smo se skozi glasbo, ples in umetnost spominjali preteklih štirih desetletij. Nastopajoči glasbeniki so navdušili s svojim talentom in nas popeljali na čudovito glasbeno potovanje. Hvala Ditka, Emkej Tekochee, @Leonart in @Happy OI Mcweasel, da ste prispevali k temu čudovitemu popoldnevu.

Ob tem jubileju se želimo zahvaliti vsem našim učiteljem, učencem, staršem in vsem, ki so skozi vsa ta leta prispevali k rasti in uspehu naše šole. Skupaj smo ustvarili močno skupnost, ki se je razvijala in rastla.

Še enkrat hvala vsem, ki ste se pridružili naši 40. obletnici in upamo, da se vidimo na naslednjih dogodkih in praznovanjih. 🥳

Uspeh učenke v karateju

Učenka 9.A razreda, Neli Mršić, je v soboto, 7.10 2023, v Ljutomeru tekmovala na Državnem pokalnem tekmovanju KZS.

Osvojila je 1. mesto v kategoriji kata – kadetinje.

Čestitamo!

Odbojka na mivki

V četrtek, 21. 9. 2023 je v športnem parku Zrkovci potekalo občinsko in področno tekmovanje v odbojki na mivki za učenke in učence osnovnih šol. Tekmovanja so se udeležili tudi naši učenci, ki so pokazali veliko mero borbenosti in ekipnega duha, a žal nam je zmanjkalo le nekaj točk za napredovanje na področno tekmovanje.

Čestitamo vsem nastopajočim.

Področno šolsko prvenstvo v atletiki

V četrtek, 1. 6. 2023, je na Ptujskem atletskem stadionu potekalo področno šolsko prvenstvo v atletiki. Učenec naše šole, Tim Hernah Kajbič, je v disciplini skok v daljino za mlajše dečke zasedel odlično 3. mesto. Upamo na uvrstitev v finale državnega prvenstva. Čestitamo!

Državno srečanje otroških in mladinskih folklornih skupin

V soboto, 27. 5. 2023, je v Majšperku potekalo državno srečanje otroških in mladinskih folklornih skupin. Na njega se je izmed 189 sodelujočih skupin uvrstilo osem najboljših skupin v Sloveniji, med njimi tudi Mladinska folklorna skupina KUD Študent Maribor, pri kateri plešeta učenca 6.a razreda, Maša in Brin.

Accessibility