Select Page

Uspeh učenca 7. razreda na nogometnem tekmovanju

Učenec Taj Onič se je udeležil nogometnega tekmovanja selekcije U13, ki je potekalo v Poreču 17., 18. in 19. 6. 2022. S svojo ekipo je svojil 2. mesto ter prejel pokal za najboljšega golmana turnirja. Iskrene čestitke.

Olimpijski dan na OŠ Leona Štuklja

Danes so imeli učenci od 1. do 5. razreda Olimpijski dan, kjer so se srečali tudi s Filipom Flisarjem. Učencem je pripovedoval o tem, kako je pomembno vztrajati in slediti svojim sanjam.

Zadnje druženje devetošolcev s svojimi varovanci

Danes so se naši devetošolci poslovili od svojih varovancev, učencev 2. razreda. Povabili so jih na skupno druženje v učilnico v naravi, kjer so se posladkali in skupaj igrali. Hvala za druženje in prikupna darilca 🙂.

Finale državnega prvenstva v atletiki za osnovne šole

V četrtek 8.6.2022 na atletskem stadionu finale državnega prvenstva v atletiki za osnovne šole. Naša šola je imela 2 predstavnika. Lano  Ogrinc v teku na 1000m in Taja Oniča  v skoku v višino. Lana je bila zaradi prestopa diskvalificirana, Taj pa je v močni atletski konkurenci s preskočenimi 142 cm med mlajšimi dečki zasedel odlično 18 mest. Iskrene čestitke obema udeležencem za uvrstitev v finale in za dosežek.

Mini pokal Leona Štuklja

V četrtek, 2. 6. 2022, je OŠ Leona Štuklja pod vodstvom športnega pedagoga Boruta Cotiča organizirala občinsko prvenstvo v gimnastiki, ki se imenuje MINI POKAL LEONA ŠTUKLJA.

Občinskega prvenstva se je udeležilo 8 mariborskih šol s kar 130 učenci. Učenci so bili z nastopi zelo zadovoljni, uspešni pa so bili tudi učenci in učenke OŠ Leona Štuklja Maribor.

ČESTITAMO VSEM!!! 😁🤸‍♀️🏆

Zborovski BUM

Pravijo, da dober glas seže v deveto vas, zato so so se tudi naši učenci udeležili Zborovskega BUM dogodka, ki ga organizira OŠ Franceta Prešerna in kjer so ubrano prepevali. 🎤🎼

Zapeli so kar 10 različnih skladb. Na dogodku so se predstavili zbori še sedmih osnovnih šol, skupaj pa nas je bilo kar 350 pevcev in pevk.

Otroci so na prireditvi zelo uživali in se zabavali, saj so po dolgem času lahko ponovno javno nastopali.

Upodabljanje Zemljinega površja

Pri pouku geografije so učenci 6. razredov spoznavali različne vrste upodabljanja Zemljinega površja in tudi sami izdelali reliefne zemljevide domišljiskih dežel. Pri tem so pokazali veliko mero kreativnosti, iznajdljivosti in samostojnosti.

Srečanje za bodoče prvošolčke

V torek, 7. 6. 2022, smo na šoli popoldne organizirali srečanje za bodoče prvošolce. Medtem ko so starši poslušali predavanje Svetovalnega centra, so otroci uživali v igrah v telovadnici. Po razgibavanju je sledila zgodba in na koncu so se otroci še posladkali s sladoledom. Vsi se že zelo veselijo prvega šolskega dne.

Namiznoteniški turnir za prvaka Slovenije med osnovnošolci

V Puconcih je bil polfinalni namiznoteniški turnir za prvaka Slovenije med osnovnošolci. Učenec naše šole Mark Škundrić se je v težki skupini najprej uvrstil na omenjeno tekmovanje. Zasedel je 4. mesto. V torek je izboljšal svoj rezultat z odličnim 3. mestom na polfinalnem turnirju ter se uvrstil med najboljših 8 namiznoteniških igralcev. Finalni turnir bo 8.6.2022 v Kamniku. Čestitamo!

Accessibility