Select Page

VABILO

Spoštovani starši !

Da postane internet vir znanja in zabave, ga moramo uporabljati varno in odgovorno. Zato vas vabimo, da se udeležite roditeljskega sestanka, ki bo v četrtek, 11. 3. 2021 ob 16. 30 za starše otrok od 1. – 5. razreda, za starše otrok od 6. – 9. razreda pa ob 18.uri.  Naslov predavanja je  VARNA RABA INTERNETA. Sestanka se udeležite na spletni povezavi, ki vam jo bodo posredovali razredniki.

Lepo vas pozdravljamo!

Ravnateljica, Melita Bizjak Radeljič.

Obvestilo

Vse učenke in učence ter njihove starše oz. skrbnike obveščamo, da se bo pouk na daljavo izvajal tudi v naslednjem tednu, od 18.1.2021 do 22.1.2021.

Vlada RS je sprejela sklep o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Želimo vam uspešno delo na daljavo še naprej!

Obvestilo

Vsem učenkam in učencem ter njihovim staršem in skrbnikom sporočamo, da je Vlada RS zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov. Za vzgojno-izobraževalne zavode še naprej velja prepoved zbiranja ljudi, zato bo naše delo še naprej potekalo na daljavo.

Potrudimo se z upoštevanjem omejitev, da se bomo lahko čim prej videli v šoli!

Kolektiv OŠ Leona Štuklja Maribor

Maribor, 11.12.2020

Virtualna predstavitev šole v Rogaški Slatini

Pozdravljeni devetošolci!

Čeprav vsi delamo od doma in ne vemo, kako bodo potekali informativni dnevi na srednjih šolah, so se nekatere šole odločile, da se vam predstavijo virtualno. Med njimi je tudi Šolski center Rogaška Slatina.

Ker poleg programa gimnazije, razpisujejo tudi programe , ki jih izvajajo edini v Sloveniji, vam priporočam ogled. Ti programi so tehnik optik, tehnik steklarstva,  program steklar.

Pa še povezava do video predstavitve: https://meet.google.com/kij-akvb-jmq, ki bo v četrtek 10. 12. 2020 ob 16. 30.

Vljudno vabljeni !

Accessibility