SREČANJA Z BODOČIMI PRVOŠOLCI  v šol. letu  2019/2020

1. SREČANJE: BOŽIČNO – NOVOLETNI BAZAR (november)

Vabimo vas, da se nam pridružite na že vsem dobro poznanem in zanimivem božično-novoletnem bazarju. Učenci vam bodo predstavili in ponudili svoje izdelke, ki že od meseca novembra nastajajo pod vodstvom učiteljev. Za popestritev bomo pripravili srečelov in slastne palačinke.

2. SREČANJE: PRAZNIČNA DELAVNICA (december)

Mesec december, mesec lučk, snega in praznikov. Vzemite si čas za druženje ter se nam pridružite na prazničnih delavnicah, kjer bomo skupaj z otroki ustvarjali na temo prazničnega decembra.

3. SREČANJE: POTOVANJE V PRAVLJIČNO DEŽELO (januar)

S sekcijo mlajše dramske skupine, v katero so letos vključeni učenci in učenke iz 4., 5. in 6. razredov, bomo za bodoče prvošolce pripravili nekaj zanimivega, znanega, a na povsem nov in inovativen način predstavljenega. Kdo je že slišal za Sovico Oko? Kdo obožuje lutke? Če ste pri obeh vprašanjih dvignili roko, potem bo to nekaj za vas. Dragi bodoči prvošolci, mi že pridno vadimo in vas z veseljem pričakujemo.

4. SREČANJE: ŠPORTNE IGRE (maj)

Pomladni dnevi so izvrstna priložnost za druženje ob zabavnih športnih igrah na šolskem dvorišču.  Na ta dan bomo združili prijetno s koristnim in se skupaj razgibali ter sprostili ob različnih posebej zato pripravljenih športnih igrah.

Accessibility